Zakelijk support op maat

Snelle en efficiënte Mac hulp op kantoor

Met meer dan 25 jaar ervaring aan 'trouble shooting' en support kunnen wij snel een analyse maken van het probleem en dit in de meeste gevallen binnen zeer korte termijn oplossen. Niet in ons eigen servicecentrum, maar veel efficiënter, gewoon op de werkplek. Geen tijdverlies en veiliger voor uw computer.


Installatie

Ook als u een nieuwe Apple Macintosh computer heeft aangeschaft, kan MacAssist u van dienst zijn. Onze specialisten installeren voor u alle apparatuur en programmatuur die u wenst. Daarnaast kunnen we u behulpzaam zijn met advies over de meest recente programmatuur die het best aansluit op uw wensen. MacAssist zorgt er voor dat uw Macintosh meteen gebruiksklaar is.

Gemakkelijk overstappen

Wilt u 'switchen' van PC naar Macintosh? MacAssist heeft specialisten die voor u al uw bestanden omzetten op uw nieuwe computer. Overzichtelijk en met duidelijke tekst en uitleg zodat u precies weet waar u wat kunt vinden. MacAssist verzorgt voor u alle technische aspecten zodat u zich alleen het nieuwe systeem eigen hoeft te maken.

Onze zekerheid

MacAssist staat al ruim 25 jaar voor zekerheid en continuïteit met betrekking tot een efficiënt en goed onderhoud van uw Apple Macintosh computer, software en hardware. Veel bedrijven in de regio Amsterdam maken gebruik van onze specialistische diensten.

MacAssist verzorgt een snelle installatie van bijvoorbeeld servers en stand-alone computers, implementatie van software, cloud diensten en randapparatuur. Tevens kunnen wij het netwerk zorgvuldig beheren.

Ook is het voor bedrijven mogelijk om op projectbasis een professionele systeembeheerder van MacAssist in te huren.

Naast betrouwbaarheid, is snelheid een kernwaarde van MacAssist. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om snel te kunnen handelen, zodat uw bedrijf geen hinder ondervindt van computer- en of netwerkproblemen.

Bent u op zoek naar gedegen specialisten die zorgen dat uw Apple Macintosh altijd doet wat u wilt? Neem dan contact op met MacAssist.

Onderhoud

Ook voor regulier Mac onderhoud kunt U bij ons terecht. Het is handig wanneer er een lijstje is met vragen tijdens het bezoek.
☎ 020-6865190

Deze site gebruikt cookies voor personalisatie van advertenties