Particulier

Snel en efficiënt (Mac hulp aan huis)
Met meer dan 25 jaar ervaring aan 'trouble shooting' en support kunnen wij snel een analyse maken van het probleem en dit in de meeste gevallen binnen zeer korte termijn oplossen. Niet in ons eigen servicecentrum, maar veel efficiënter, gewoon bij u thuis. Geen tijdverlies en veiliger voor uw computer.

Installatie
Ook als u een nieuwe Apple Macintosh computer heeft aangeschaft, kan MacAssist u van dienst zijn. Onze specialisten installeren voor u alle apparatuur en programmatuur die u wenst. Daarnaast kunnen we u behulpzaam zijn met advies over de meest recente programmatuur die het best aansluit op uw wensen. MacAssist zorgt er voor dat uw Macintosh meteen gebruiksklaar is.

Configuratie
Wilt u 'switchen' van PC naar Macintosh? MacAssist heeft specialisten die voor u al uw bestanden omzetten op uw nieuwe computer. Overzichtelijk en met duidelijke tekst en uitleg zodat u precies weet waar u wat kunt vinden. MacAssist verzorgt voor u alle technische aspecten zodat u zich alleen het nieuwe systeem eigen hoeft te maken.
☎ 020-6865190